FEEL THE PASSION

 
 
Äntligen helg! Har precis börjat dagen med lite personalfotografering - underbara bilder och en nöjd modell! Kan det bli bättre? Nej, just nu kan det inte det. Solen strålar och det är hela 25 C ute. I September! Helt fantastiskt!
 
 
Min kära mamma står i köket och strävar med lunch och kvällens efterrätt, jag kunde inte låta bli att sno ett dessertglas och ta lite kort när vädret bjuder på så klart ljus. Är så himla glad och lycklig över att använda kameran igen, Den står alltför ofta och länge tyst och bortglömd. Men ska verkligen försöka att tänka på den oftare, det är ju så roligt, och varför missunna sig ett nöje?
 
Mina bästa tips när man fotograferar mat är: Ta bilderna i motljus, och se till att ha en neutral bakgrund. Träet på vårt bord dög utmärkt till de varma färgerna i passionsfruktsmoussen. Neutrala porslin är också väldigt tacksamt, såsom glas och vitt om man verkligen vill framhäva maten. Det finns jättemycket andra bra tips, men vi ska inte dyka alltför djupt idag. Dessa är de mest essentiella tycker jag!
RSS 2.0